De Phileine vraag deze maand:

Waarom zou een ander jou een opdracht gunnen?

Beste mensen,
Op 6 november aanstaande doe ik mee aan de sponorspringwedstrijd voor manege Lis Hartel. Mijn doel is om het adoptiegeld voor paard George bij elkaar te springen: € 1500,00 voor één jaar.

George is een Connemara ruin van 14 jaar. Sinds 2016 maakt hij deel uit van de Lis Hartel kudde. Hij is liever lui dan moe. Je moet als ruiter écht je best doen om hem in beweging te krijgen. George is het maatje van mijn zoon Samuel, die hem vrijwel altijd wél in beweging krijgt.

Waarom vraag ik jouw hulp?

Van onveilige naar veilige straat

Op 30 december 2010 overleed de 14-jarige Virginie Valk na een ernstig ongeluk op de hoofdstraat in Driebergen. Naar aanleiding van dit vreselijke voorval besloot de gemeente Utrechtse Heuvelrug de gevaarlijke straat aan te pakken. Jaren waren er nodig om uit te vogelen hoe de straat veiliger kon worden. In het voorjaar van 2016 startten de werkzaamheden die tot augustus zullen duren. Natuurlijk ondervinden heel veel mensen er last van en natuurlijk wordt daar flink over gemopperd. Terecht, maar een veiliger Hoofdstraat is het wel waard. Wie wil nou meemaken wat de ouders van het meisje meemaakten en maken?

Lieve kindertjes,

Dagelijks lees je het op internet en in de krant:
de hele wereld staat in brand!
Vanuit mijn speciale positie kan ik goed waarnemen
wat de bron is van zoveel problemen.
Het geloof wordt misbruikt voor oorlog en geweld,
terwijl geen enkel heilig boek dat als doel stelt.
Interpretaties van teksten sturen het gedrag,
van terroristen, wereldleiders en je collega’s van alledag.

Vandaag was de uizending van RTL4 LivetimeXperience waar een interview met Philine Spruijt van PSTC in voorkomt over coaching. Deze uitzending is nu online terug te zien.

In het programma LifestylXperience heb je de spellen Veertig Vileine Vragen voor …. gezien. Deze spellen worden uitgebracht door de CoachingCarrousel
Wanneer je voor 25 december 2015   3 of meer  spellen Veertig Vileine Vragen voor… bestelt, betaal je geen verzendkosten.

Philine Spruijt geïnterviewd voor LifeStyle Xperience door Nathalie den Dekker!

Het boek is uitgegeven! Het a,b,c van OBM, prestatieverbetering door gedragsverandering
Wij zijn de puinruimers van talloze organisaties. We zien dagelijks de effecten van onnodige verandertrajecten, miskleunende managers, verwaarloosde teams, pesterijen, miscommunicatie en onbehoorlijk gedrag in organisaties: verlies van omzet en winst, ontevreden, gekwetste, onzekere medewerkers, gefrustreerde leidinggevenden, leeglopende organisaties.

Deel deze pagina via:

Ga naar boven