Coaching voor werkgevers en werknemers

Wanneer je persoonlijk of jouw team als geheel besluit dat er behoefte is aan begeleiding, dan kun je me bellen. Voor coaching op het vlak van functioneren, samenwerken of communicatie.

Allereerst vindt een intakegesprek plaats.

In dit - gratis - gesprek gaat het om de coachingsvraag van jou of van jouw team.

  • Waar loop je tegen aan?
  • Welke zaken wil je aanpakken?
  • Wat wil je bereiken met het coachingstraject?
  • Wanneer we besluiten om met elkaar aan het werk te gaan, sluiten we een coachingscontract af. Hierin leggen we afspraken vast over het coachingstraject: het aantal gesprekken, verantwoordelijkheden, tarief en eventuele terugkoppeling naar werkgever.
  • Hierna gaan we aan de slag.

Iedereen kan een beroep op PSTC doen voor individuele of groepscoaching:

  • werkgevers
  • werknemers in alle functies van de organisatie
  • mannen en vrouwen met uiteenlopende coachvragen.

Wil je eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Het verhaal van de vlinder geeft prachtig mijn uitgangspunten weer:

‘Op een dag ontstond een klein gaatje in een cocon. Een mens die toevallig voorbij kwam, stopte en observeerde urenlang de vlinder die uit alle macht door dit kleine gaatje probeerde te kruipen.
Na een hele tijd leek het alsof de vlinder de strijd opgaf. Het gaatje bleef even klein. Het zag er naar uit dat de vlinder alles gedaan had wat hij kon, maar en dat hij niets meer kon doen.
Toen besloot de mens de vlinder te helpen: hij nam een zakmes en opende de cocon. De vlinder kwam er meteen uit. Maar zijn lichaam was mager en versuft, zijn vleugels waren niet goed ontwikkeld en bewogen amper.
De mens bleef hem gadeslaan in de veronderstelling dat de vleugels zich zouden openen en de vlinder zouden kunnen dragen om weg te vliegen.
Dit gebeurde niet! De vlinder sleepte zich gedurende de rest van zijn bestaan voort over de grond met zijn magere lichaam en zijn verschrompelde vleugels. Hij heeft nooit kunnen vliegen.

Wat de mens met zijn vriendelijke behulpzame gebaar niet begreep, is dat de doorgang door het smalle gaatje van de cocon noodzakelijk is voor de vlinder om de vloeistof vanuit zijn lichaam in de vleugels te laten stromen om te kunnen vliegen. Het was de mal waardoor het leven hem moest laten gaan om te kunnen groeien en ontwikkelen.

Soms is inspanning net dat wat je in je leven nodig hebt. Als je jezelf toelaat je leven te leiden zonder de hindernissen die je tegen komt te nemen, dan beperk je jezelf zijn. En word je niet zo sterk als je zou kunnen zijn. En Leer je nooit 'vliegen'.

e-max.it: your social media marketing partner