Individuele coaching

Tegen muren oplopen, in hetzelfde kringetje blijven draaien. In individuele coaching begeleid ik je om effectievere wegen in te slaan. Door confronterende vragen te stellen, waarbij je goed naar jezelf leert kijken voor echte antwoorden. Het effect is dat je gaat inzien hoe je wel zelf verder kunt, privé en in je werk.

“We onderzoeken samen hoe je functioneert binnen jouw (werk)situatie. Wat is het effect van jouw gedrag op jezelf en op anderen en andersom? Hoe creëer je meer mogelijkheden en ruimte voor jezelf?
Ik ben betrokken én objectief. Ik vraag je wat je gedrag oplevert en wat het je kost, om je te laten nadenken over andere methoden. Ik stel dit soort vragen om je te prikkelen om na te denken, naar jezelf te kijken met andere ogen. Om je tot de kern van jezelf te laten komen en te zien waar je vastzit. Ik geef allerhande methoden om je te helpen los te komen. Het resultaat is dat je je sterker voelt en de leiding neemt over je eigen functioneren.”
Philine

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepscoaching

Bij teamcoaching vindt een intakegesprek plaats met de opdrachtgever en een gesprek met de betreffende teamleden zodat de uitgangspunten en wensen met elkaar overeenkomen.

“Bij teamcoaching bekijk ik met mijn klanten het functioneren van de groep en de individuen. Hoe is de communicatie, wat zijn de rol en inbreng van de afzonderlijke medewerkers? Vervolgens gaan we op zoek naar effectieve alternatieven. Met diverse praktische technieken ondersteun ik de groep in dit proces. Coaching is een proces van herkennen, erkennen, leren en toepassen.
Ik noem mezelf wel eens een luie coach. Graag leun ik achterover om mijn klanten uit te dagen zelf oplossingen te vinden en zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen proces. Maar ben ik altijd betrokken.
Ik vind het elke keer bijzonder om te zien hoe groepen mensen nader tot elkaar komen. Hoe ze krachtig in het proces worden om effectief met elkaar te kunnen samenwerken.”

Philine

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops en Trainingen

Na het intakegesprek blijkt soms dat, naast coaching, ook behoefte is aan begeleiding door middel van een workshop of training.
Deze worden in company gegeven en worden veelal verzorgd met andere coaches en trainers. Op verschillende manieren wordt aandacht gegeven aan blijvende verbetering van communicatie en samenwerking.
Wanneer je wilt, zorgen wij voor een locatie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

e-max.it: your social media marketing partner